Winter / Fall collectie

5 december, 2016 12:09

Goed nieuws voor alle fashion- en tattooliefhebbers: de nieuwe Fall / Winter collectie is binnen! Denk hierbij aan mooie pasvormen,  zachte stoffen en betaalbare kleding met een unieke ‘tattoo-twist’. Benieuwd naar de collectie? Wij geven je een voorproefje.

 

Kleurrijk, vrolijk & stijlvol: de Sugar Skull

Tegenwoordig kun je niet meer om de kleurrijke Sugar Skulls heen. Steeds meer mensen laten een van oorsprong Mexicaanse schedel zetten als artistieke uiting. Heb jij geen plek meer over voor een tatoeage, maar ben je net als wij fan van de Sugar Skull? Bekijk dan snel onze nieuwe items.

 

Sugar Skull dress € 49,-

 

Sugar skull T-shirt € 25,-

 

Sugar Skull dress € 49,-

 

Sugar skull T-shirt € 25,-

 

Een klassieker: de roos

Een andere tatoeage die nooit uit de mode raakt is de roos. BN’ers zoals Anouk, Douwe Bob en Gers Pardoel gingen je al voor. Naast dat de roos prachtig is als tattoo, doet deze klassieke tattoo-roos het ook goed op kledingstukken.

 

Rosie Suit € 55,-

 

Rosie dress € 59,-

 

Voor de intellectueel: de owl-collectie

Wijsheden, mysteries en natuurlijk intelligentie: de uil is een populaire tattoo voor zowel mannen als vrouwen. Heb jij binnenkort een sollicitatie gesprek? Dan weet je in ieder geval zeker dat je slim overkomt met deze mooie top. Een mooi detail aan het T-shirt is de strik in de nek.

 

Owl blouse € 35,-

 

Owl blouse € 39,-

 

Hola chica!

Who run the world? Girls! Speciaal voor alle vrouwen hebben wij een aantal kledingstukken waarbij de vrouw centraal staat. Eén ding is zeker: in deze tops voel jij je supervrouwelijk!

 

Chicka blouse € 25,-

 

Blouse women € 49,-

 

 

Chicka blouse € 49,-

 

Nu beschikbaar in onze shop

Ben jij net als wij ook zo enthousiast over de unieke en comfortabele items? Je koopt ze in onze winkel te Amsterdam. Houd voor meer nieuwe items uit de Fall / Winter collectie onze Facebookpagina en website in de gaten.

Wat je moet weten als je je eerste tattoo laat zetten >
Er zijn nog geen opermkingen