Over tattoo artiest Roxan

De Basic Tattooing opleiding wordt gegeven door onze ervaren tattoo artiest Roxan. Hieronder stelt ze zich voor.

Maak kennis met allround tattoo artiest Roxan

Mijn naam is Irma, ook wel bekend als Roxan, en ik ben een allround tattoo artiest. Mijn specialisaties zijn dark art mandala en lijnwerk. Als kind was ik altijd al aan het tekenen. Om me verder te ontwikkelen, heb ik de grafische design opleiding gevolgd. Inmiddels werk ik al 6 jaar in de tattoo wereld.

Werkervaring

Ik heb veel werkervaring opgedaan in tattoo shops in Nederland, maar ik heb ook veel guest spots in het buitenland gedaan. Als guest word je dan uitgenodigd in buitenlandse tattoo shops om een korte periode als tattoo artist te werken. Dit is een fantastische manier om buitenlandse technieken te leren en je portfolio uit te breiden.

Ontwikkeling

Mijn creativiteit ontwikkelt zich nog iedere dag. Ik geloof er namelijk in dat wij als tattoo artiesten van elkaar kunnen leren en onze kennis continu kunnen verbreden. Dat is een van de redenen waarom ik heb besloten om de Basic Tattooing opleiding te geven aan mensen die geïnteresseerd zijn in het vak en de basis van tatoeëren willen leren.

Meld je aan

Wil je meer weten over de Basic Tattooing opleiding? Bekijk dan de website van Amsterdam Tattooing Academy. Direct aanmelden? Stuur dan je cv, portfolio, tekeningen en motivatie naar info@amsterdam-tattooing.com. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.