Neuspiercing Amsterdam

Wil je een neuspiercing laten zetten in Amsterdam? Kom bij ons langs voor een neusvleugel piercing, septum of bridge. Kies uit verschillende soorten neussieraden: van fijne knopjes tot stoere ringetjes of een bijzondere horseshoe. Kom langs bij onze piercingshop in hartje Amsterdam en laat direct je favoriete piercing zetten: je hebt geen afspraak nodig!

  • Piercing zetten zonder afspraak
  • Ruim 30 jaar ervaring met piercen
  • Centrale locatie in Amsterdam

Bel: 020 620 6932 info@amsterdam-tattooing.com

Soorten neuspiercings

Op dit moment is de neuspiercing een zeer grote trend in de wereld. Er is dan ook een grote keuze aan piercings. Of het nu gaat om een klein ringetje in de neusvleugel of een groter septumsieraad: alles kan tegenwoordig. Weet je nog niet welke neuspiercing je wilt? Bekijk hieronder de verschillende soorten neuspiercings.

Neusvleugel piercing

De neusvleugel piercen we altijd met een klein knopje of steentje. Deze heeft geen scherpe randjes of uiteindes, zodat de piercing zo snel mogelijk geneest. Na de genezingsperiode van ongeveer 8 weken kun je eventueel een ringetje laten plaatsen.

Septum

Septum is een ander woord voor neustussenschot. Het is het stukje huid dat de twee neusgaten van elkaar scheidt. De septumpiercing wordt gepiercet door dit deel van de neus, in de zogenaamde sweet spot. Dit is het dunne stukje huid tussen het kraakbeen in. Meestal gebeurt dit met een horseshoe sieraad.

Prijzen neuspiercings

Neusvleugel

€ 40,00

Septum

€ 50,00

Bridge

€ 50,00

Neuspiercing verbergen

Een horseshoe, of circular barbell, is een staafje in de vorm van een halve cirkel. Deze kun je naar binnen draaien in je neusholte, zodat de piercing niet zichtbaar is voor anderen. Zo groeit het gaatje niet dicht en kun je ongemerkt je piercing blijven dragen wanneer dit bijvoorbeeld niet mag of als dit ongepast is.

Neuspiercing genezing

De genezingsperiode is ongeveer 8 weken. Bij een bridge piercing duurt dit langer: ongeveer 4 tot 6 maanden. Net zoals bij alle piercings is een goede verzorging erg belangrijk. De kans op infecties verminder je flink als je de piercing goed schoon houdt. Volg daarom de instructies van de piercer goed op en lees onze verzorgingstips nog eens goed na.

Foto’s neuspiercings

Andere soorten piercings

Je kunt bij ons elke gewenste piercing laten zetten. We zetten bijvoorbeeld oorpiercings, tongpiercings en intiem piercings. Daarnaast verkopen we losse piercings voor als je toe bent aan iets nieuws. Ons assortiment is zeer divers. We hebben bijvoorbeeld simpele, zeer fijne knopjes en ringetjes, maar ook prachtige handgemaakte septumsieraden. Ook kunnen we deze sieraden voor je plaatsen, zodat je altijd de goede maat krijgt.

 

Neem gerust een kijkje in ons fotoboek voor piercings die we hebben gezet.

 

Cursus piercen

Wil je piercer worden? Volg dan nu onze 6 weken durende opleiding tot allround piercer. Meer informatie vind je op de pagina cursus piercen.

 

Contact opnemen met Amsterdam Tattooing

Heb je nog vragen over neuspiercings, dan beantwoorden we ze natuurlijk graag. Neem contact met ons op via 020-6206932info@amsterdam-tattooing.com of onderstaand contactformulier. Je bent ook van harte welkom bij ons in de shop in Amsterdam.

 

Naam*
E-mail*
Telefoonnummer
Vraag of opmerking*