Neuspiercing Amsterdam

Op dit moment is de neuspiercing een zeer grote trend in de wereld. Er is dan ook een grote keuze aan neuspiercings. Of het nu gaat om een klein ringetje in de neusvleugel of een groter septumsieraad - alles kan tegenwoordig! Kom langs bij onze piercingshop in hartje Amsterdam en laat direct je favoriete piercing zetten: je hebt namelijk geen afspraak nodig!

 

Soorten neuspiercings

Je kunt bij ons elke gewenste piercing zetten. Wij zetten bijvoorbeeld oorpiercings, tongpiercings en intiem piercings. Daarnaast verkopen we losse piercings voor als je toe bent aan iets nieuws. Ons assortiment is zeer divers. We hebben bijvoorbeeld simpele, zeer fijne knopjes en ringetjes, maar ook prachtige handgemaakte septumsieraden. Ook kunnen wij deze sieraden voor je plaatsen, zodat je altijd de goede maat krijgt.

Weet je nog niet welke neuspiercing je wilt? Lees hieronder verder over de soorten neuspiercings.

 

Neusvleugel

De neusvleugel piercen we altijd met een klein knopje of steentje. Deze heeft geen scherpe randjes of uiteindes, zodat de piercing zo snel mogelijk geneest. Na de genezingsperiode van ongeveer 8 weken kun je eventueel een ringetje laten plaatsen.

 

Septum

Septum is een ander woord voor neustussenschot. Het is het stukje huid dat de twee neusgaten van elkaar scheidt. De septumpiercing wordt gepiercet door dit deel van de neus, in de zogenaamde sweet spot. Dit is het dunne stukje huid tussen het kraakbeen in. Meestal gebeurt dit
met een horseshoe sieraad.

 

Een horseshoe, of circular barbell, is een staafje in de vorm van een halve cirkel. Dit kun je naar binnen draaien in je neusholte, zodat de piercing niet zichtbaar is voor anderen. Zo groeit het gaatje niet dicht en kun je ongemerkt je piercing blijven dragen wanneer dit bijvoorbeeld niet mag of ongepast is.

De genezingsperiode duurt ongeveer 8 weken. Net zoals bij alle piercings is een goede verzorging erg belangrijk. De kans op infecties verminder je flink als je de piercing goed schoonhoudt. Volg daarom de instructies van de piercer goed op en lees onze verzorgingstips nog eens goed na.

 

Bridge

De bridge piercing wordt aan de bovenkant van de neusbrug (ter hoogte van je ogen) geplaatst. Deze piercing is ook bekend onder de naam Erl of Earl piercing, omdat acteur Erl van Aken de eerste persoon was met dit type piercing. De genezingsperiode is 4 tot 6 maanden.

 

Foto’s neuspiercings

 

Prijzen neuspiercings

Neusvleugel

€ 40,00

Septum

€ 50,00

Bridge

€ 50,00

Cursus piercen

Wil je piercer worden? Volg dan nu onze 6 weken durende opleiding tot allround piercer. Meer informatie vind je op de pagina cursus piercen.

 

Contact opnemen met Amsterdam Tattooing

Heb je nog verdere vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Neem contact met ons op via 020-6206932info@amsterdam-tattooing.com, onderstaand contactformulier of kom langs bij ons in de shop in Amsterdam.