Tattoo verwijderen Amsterdam

Heb je echt spijt van een bepaalde tatoeage?

Laat je ongewenste tattoo verwijderen met een laserbehandeling. Bij Amsterdam Tattooing laseren we de inkt weg, zodat er na de behandeling niets meer zichtbaar is. Met de nieuwste technieken, een professionele YAG-laser en de kennis en ervaring van onze tatoeëerders verwijderen we de tatoeage. Bij een gratis consult leggen we je uit wat de laserbehandeling inhoudt en schatten we in hoeveel sessies je nodig hebt om de tattoo helemaal te verwijderen.

  • Tattoo volledig verwijderen in veel gevallen mogelijk
  • Effectieve laserbehandeling met professionele YAG-laser
  • Gratis consult met een van onze laserexperts
  • Geschikt voor tatoeages, pigment- en ouderdomsvlekken
  • Ook ’s avonds en in het weekend geopend

Maak een afspraak bij Amsterdam Tattooing voor een gratis consult, ook ’s avonds en in het weekend zijn we geopend. Bel 020 620 6932 om een afspraak te maken of kom langs in onze tattooshop in Amsterdam.

Kosten tatoeage verwijderen

De prijs van het laten verwijderen van een tattoo is afhankelijk van onder meer de grootte en kleur. Gemiddeld verwijderen we tattoos met zes tot acht laserbehandelingen. Tussen de behandelingen zit minimaal zes weken.

Behandeling Prijs
Consult Gratis
Tattoo laseren Vanaf € 50,- per behandeling

Afspraak maken

Is een tattoo verwijderen pijnlijk?

Een tatoeage verwijderen kan pijnlijk zijn, zeker op gevoelige plekken en bij grote tattoos. De flitsen van de laser maken de stukjes pigment in je huid kapot, zodat het lichaam deze af kan voeren. Veel klanten ervaren dit als een onaangenaam gevoel. Je kunt het vergelijken met een elastiekje dat tegen je huid wordt geschoten.

YAG-laserbehandeling in Amsterdam

De nieuwste generatie YAG-laser is ideaal voor het verwijderen van donkere tatoeage-inkt. De laserstraal versplintert de donkere kleurstof in minuscule kleine stukjes. Een deel wordt tijdens het helingsproces afgestoten en een ander deel wordt door je eigen celmetabolisme opgeruimd. Rode inkt verwijderen we met de KTP-lens. In de video hieronder zie je hoe we tatoeages laseren.

 

Nazorg laserbehandeling

Na de behandeling kan er een witte waas over de tatoeage liggen, dit wordt ook wel lasersnow genoemd. Tevens kunnen er na een aantal uur blaasjes of blaartjes op de huid ontstaan. In de dagen na de laserbehandeling ontstaan er vaak korstjes. Dit is een normale reactie van de huid en een teken van genezing. Na twee weken ziet je huid er weer normaal uit.

Cover up tattoo

Een andere manier om een tatoeage te verwijderen is de cover up tattoo. Dit wil zeggen dat we over je oude tatoeage een nieuwe zetten. Deze verbergt als het ware de oude, zodat hij niet meer te zien is. Soms raden we je dan ook aan om eerst een laserbehandeling te ondergaan. Hiermee maak je de tattoo lichter, zodat je zeker weet dat deze niet meer te zien is. De cover up is op deze manier makkelijker aan te brengen en het resultaat is mooier.

Maak een afspraak

Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verwijderen

De YAG-laser die we gebruiken voor het weghalen van tatoeages is ook geschikt om pigmentvlekken en ouderdomsvlekken weg te laseren. Ouderdomsvlekken in het gezicht, op je handen, benen en armen verdwijnen voorgoed. Vaak is één behandeling al voldoende. Wel dien je van tevoren met je huisarts te overleggen of de plek veilig behandeld kan worden. Maak een afspraak voor een gratis consult met een van onze laserexperts.

Maak een afspraak

Gedeeltelijke laserbehandeling

In onze tattooshop bieden wij ook een gedeeltelijke laserbehandeling aan. Tijdens deze behandeling van ongeveer vijf sessies vervagen we de tattoo met de laser en tattoeëren hier vervolgens een nieuwe tattoo overheen.

Veelgestelde vragen over tattoo verwijderen

Regelmatig krijgen wij vragen over het laseren van tattoos. Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Gemiddeld heb je zes tot acht behandelingen nodig om een tatoeage te laten verwijderen, maar soms is een tattoo al na twee behandelingen weg. Hoeveel jij nodig hebt, is afhankelijk van de hoeveelheid pigment, korrelgrootte, kleur en je huidtype.

Kunnen alle kleuren inkt verwijderd worden?

Nee, niet alle kleuren inkt kunnen verwijderd worden. Zwarte en rode inkt zijn bijvoorbeeld wel vrij gemakkelijk weg te laseren, maar kleuren als geel, oranje, blauw en groen kunnen we niet weglaseren.

Krijg ik littekens van de laser behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens. In de eerste twee weken kan er een witte laag ontstaan met blaasjes of blaartjes. Deze verdwijnen vanzelf. Dit is wel persoon verschillend. Ligt de tattoo bij u al 'op de huid', dan is deze al voelbaar en dat betekent ook dat er al littekenvorming aanwezig is. Bij het verwijderen zal deze littekenvorming dus niet verdwijnen. Wij kunnen dus niet garanderen dat er in dat geval geen litteken ontstaat.

Verdwijnt mijn tatoeage volledig?

Na de laserbehandeling verdwijnt een tatoeage soms volledig, terwijl het in andere gevallen niet mogelijk is om deze geheel onzichtbaar te maken. Vooraf vertellen we je of het mogelijk is om je tattoo te laten verdwijnen en hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Waar moet ik rekening mee houden na het laseren?

Je mag gedurende twee weken na de behandeling niet in bad, naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Tevens mag je gedurende deze periode niet zwemmen. Dit geldt voor zowel zwembaden als natuurwater. Ongeveer twee weken na het tattoo verwijderen is het eindresultaat van de behandeling goed zichtbaar.

Neem contact op

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel je 020 620 6932 of vul je het formulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*