Tattoo verwijderen Amsterdam

Heb je echt spijt van een bepaalde tatoeage?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij bieden ook een service aan tot het laseren van tattoo’s.

Met de nieuwste technieken op het gebied van laser, een volledige opleiding en door onze jarenlange opgebouwde kennis van het tatoeëren kunnen we u beter bijstaan in het proces van het verwijderen van de ongewenste tatoeage. Ook is er de optie tot alleen het verlichten van een tattoo; hierdoor wordt het plaatsen van een cover-up  (een nieuwe tatoeage over de oude tattoo zodat deze niet meer zichtbaar is) een makkelijkere en mooiere oplossing.

 

Het resultaat van de behandeling hangt van vele factoren af. De huid, de inktsoort etc. zorgt voor een verschillend resultaat bij het laseren van de tattoo.

Het is een langdurig proces waarbij wij bij elke sessie de huid controleren en de behandeling aanpassen.

 

Tevens verwijderen wij ouderdom- en pigmentvlekken.

 


Tattoo verwijderen bij Amsterdam-Tattooing

 

Tattoo’s verwijderen

 

De nieuwste generatie Yag Laser is ideaal voor het verwijderen van donkere tatoeage inkt. De laser straal versplintert de donkere kleurstof in minuscule kleine stukjes. Een deel wordt tijdens het helingsproces afgestoten en een ander deel wordt door je eigen celmetabolisme opgeruimd. Roodachtig kan verwijderd worden met de KTP lens.

Gemiddeld heb je 6 tot 8 behandelingen nodig om een tattoo geheel te laten verwijderen. Sommige tatoeages zijn al na 2 keer weg. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid ingebracht pigment, de korrelgrootte van het pigment en het huidtype.

 

Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verwijderen

Met het verstrijken van de jaren komen de pigmentvlekken. De Yag Laser kan deze lelijke pigmentvlekken in enkele seconden verwijderen. Ouderdomsvlekken in het gezicht, op je handen, benen en armen verdwijnen voorgoed. Onze machine is zo effectief dat één behandeling vaak al voldoende is. Wel raden wij aan om eerst te overleggen met een huisarts of de pigmentvlek veilig behandeld kan worden.

 

Nazorg:

Na de behandeling kan er een witte waas over de tatoeage liggen, dit wordt ook ‘lasersnow’ genoemd. Tevens kunnen er na een aantal uur blaasjes en/of blaartjes op de huid ontstaan. Dit is een normale reactie van de huid.

Na twee weken zal de huid weer als normaal zijn.

Direct na de laserbehandeling zal er op het gebied dat is behandeld een vaselinezalf vitamine A+D worden aangebracht en afgeplakt met het verband.

U krijgt deze zalf ook mee om de dagen erna hier het gebied mee te behandelen.

De huid rond het behandelde gebied moet u de eerste twee dagen afdekken met de zalf voor en tijdens het douchen om de plek droog te houden.

 

U mag gedurende twee weken na de behandeling niet in bad, sauna, zon of zonnebank. Tevens mag u gedurende deze periode niet zwemmen (zwembad en natuurwater).

 

Ongeveer twee weken na de behandeling ziet u het eindresultaat van de sessie.

 

PRIJZEN:

 

V.a. euro 50,00 per behandeling

 

( prijs is afhankelijk van de grootte van de tattoo, kleur, intensiteit etc.)

 

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen, mailen of even langs komen.

Zie hiervoor de route pagina. Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken

voor een gratis consult.

Ook mogelijk  ’s avonds.

 

 

 

Gastenboek

Jill zegt:
Hoi met jill ik zit te denken om me tattoo weg te laten halen op me pols staat mijn naam totaal niet blij mee !! Zou ik misschien zondag langs kunnen komen voor consult ? Of dinsdag ? Ik wil zozo weg laten halen wil even weten hoeveel behandelingen ik nodig zou moeten hebben stel wil het kan ik dan gelijk me 1e behandeling kunnen krijgen ?
jane zegt:
ik wil tattoo`s verwijderen
kertu zegt:
Hello, How old has to be the tattoo to get it removed? Is it better to come to a consultation?