Kosten tattoo: prijs voor je droomtattoo

Regelmatig krijgen we de vraag wat de kosten zijn van een tattoo. De kosten lopen zeer uiteen, omdat iedere tattoo uniek is. Voor het vaststellen van de prijs hanteren we de volgende factoren:

 

  • Afmeting van de tatoeage
  • Gewenste plaats van de tatoeage
  • De tijd die het tatoeëren nodig zal hebben
  • Het aantal details en kleuren in de tatoeage
  • Met of zonder schaduw

Ben je benieuwd naar de prijs voor jouw tattoo? Maak een afspraak in onze tattooshop in hartje Amsterdam. We helpen je graag bij het creëren van je droomtattoo.

Bel: 020 620 6932 info@amsterdam-tattooing.com

Een eigen ontwerp voor je tattoo

Heb je al op papier staan hoe jouw tattoo eruit moet komen te zien? We zijn heel benieuwd. Kom langs in onze shop, zodat we uitgebreid naar je ontwerp kunnen kijken. In overleg bespreken we de mogelijkheden met betrekking tot het formaat, de plaats en eventuele kleurkeuzes. Indien nodig passen we het ontwerp iets aan. Wanneer je helemaal overtuigd bent, schatten we in hoeveel tijd het gaat kosten om de tatoeage te plaatsen. Op basis hiervan informeren we je over de kosten van de tattoo.

Een tattoo ontwerp door ons laten maken

Je wilt dolgraag een tattoo, maar je twijfelt nog over hoe het design er exact uit moet komen te zien? Geen probleem. We zien als het een grote uitdaging om iedere betekenis of wens uit te werken tot een ontwerp. Voordat we aan de slag kunnen, kom je bij ons langs in de shop en bespreken we je ideeën en wensen. Samen bekijken we welke stijl het best bij je past en op welke plek je de tattoo graag gezet wilt hebben. Op basis van jouw input creëren we een ontwerp. Wanneer het ontwerp klaar is, nemen we direct contact met je op. Uiteraard is er dan nog alle mogelijkheid om het ontwerp aan te passen, zodat het volledig voldoet aan het plaatje dat jij in je hoofd hebt. Indien je 100% tevreden bent, schatten we in hoeveel tijd het zetten gaat kosten en ontvang je een kostenplaatje.

Maak een afspraak in onze shop in Amsterdam

Onze tattoo artiesten kijken ernaar uit om met hun vaste hand en ruime ervaring jouw geliefde tattoo te zetten. Neem contact met ons op via 020 620 6932 om je wensen te bespreken en een afspraak in te plannen bij onze tattooshop in hartje Amsterdam. Lees voorafgaand aan de afspraak alvast meer over het plaatsen van een tattoo.