Afspraak maken: tattoo of piercing

 

We hebben onze werkwijze aangepast op basis van de adviezen van het RIVM. Bekijk hiervoor onze coronamaatregelen.

 

Coronamaatregelen

 

Afspraak maken Tattoo

Wil je een tattoo laten zetten of denk je er al een tijdje over na om er eentje te nemen? We geven je graag advies. Om een afspraak te maken bij Amsterdam Tattooing kun je mailen naar info@amsterdam-tattooing.com of bellen naar 020 620 6932. Het is ook mogelijk om ons een berichtje te sturen op Facebook of Instagram.

 

Binnenwandelen in onze studio aan de Nieuwezijde Armsteeg 4 kan natuurlijk ook. Blader door onze tattooboeken, vertel ons wat je wilt en wij geven je advies en een prijsindicatie. Benieuwd naar de stijlen waarin we ons specialiseren? Neem dan een kijkje op de artiestenpagina.

 

Wanneer je contact met ons opneemt, geef ons dan het volgende door:

  • Het ontwerp. Wat wil je laten zetten? Stuur vooral voorbeelden mee.
  • Plaatsing. Waar op het lichaam moet de tattoo geplaatst worden?
  • Grootte. Wat zijn de afmetingen?
  • Kleur. Wil je een tattoo met kleur of juist niet?
  • Stijl. Wil je een realistische tattoo, fineline tattoo of een andere stijl?
  • Voorkeursdatum. Wanneer wil je de tattoo laten plaatsen?

We nemen binnen 24 uur contact met je op. Je ontvangt dan een bevestiging met daarin de prijs, datum en tijd. De aanbetaling en de tekening zijn al in de prijs inbegrepen. Nadat de aanbetaling is voldaan, gaat de artiest aan de slag met het ontwerp. Let op: als je onder de 16 jaar bent, moet je toestemming hebben van een ouder of voogd. Deze wettige vertegenwoordiger moet met je meekomen naar de studio en zich legitimeren.

 

Je kunt ook langskomen om het design van tevoren te bekijken. Dat is handig, want dan kunnen jij en de artiest eventueel de laatste aanpassingen samen doornemen. We raden dit vooral aan bij gecompliceerdere tattoos. Het is ook mogelijk om het ontwerp pas te bekijken op de dag zelf.

 

Het is toegestaan om iemand mee te nemen naar de afspraak. We begrijpen dat het fijn is om steun te krijgen van een vriend, vriendin of familielid.

 

Afspraken afzeggen

Het kan natuurlijk gebeuren dat het nodig is om de afspraak af te zeggen. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren geannuleerd worden. Daarna wordt de aanbetaling niet teruggegeven. Als je een nieuwe afspraak maakt, hoef je de aanbetaling niet opnieuw te betalen. Wanneer je geen nieuwe afspraak met ons maakt, vervalt de aanbetaling ook.

Walk-in tattoos

Je bent ook altijd welkom voor een walk-in tattoo. Er is elke dag wel een artiest beschikbaar om een spontane tattoo te zetten.

Afspraak maken piercen

Voor piercings is het niet nodig om een afspraak te maken. Er is elke dag een vrouwelijke piercer aanwezig die je direct kan helpen. Ben je tussen de 12-16 jaar oud? Dan mag je alleen met toestemming van een ouder of voogd een piercing laten plaatsen in hun aanwezigheid. Bekijk ook onze pagina over piercings plaatsen voor meer informatie.

 

Onze studio in Amsterdam

Je bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen voor een kijkje in onze tattooboeken of persoonlijk advies van onze specialisten. Onze floormanager is altijd aanwezig om al je vragen te beantwoorden en helpt je graag bij de juiste beslissing over het zetten van een tattoo of piercing. Vervolgens kunnen jullie eventueel een vervolgafspraak inboeken. In de zaak spreken we Nederlands, Engels, Spaans en Pools. Goed om te weten: het is niet mogelijk om bij ons te pinnen. We accepteren alleen contant geld.

Contactgegevens Amsterdam Tattooing

Amsterdam Tattooing & Body Piercing

Nieuwezijds Armsteeg 4
1012 NB Amsterdam

Tel. 020 620 6932

info@amsterdam-tattooing.com

Openingstijden Amsterdam Tattooing

Maandag 12.00 - 19.00 uur
Dinsdag 11.00 - 19.00 uur
Woensdag 11.00 - 19.00 uur
Donderdag 11.00 - 20.00 uur
Vrijdag 11.00 - 19.00 uur
Zaterdag 11.00 - 19.00 uur
Zondag 12.00 - 19.00 uur

Bereikbaarheid Amsterdam Tattooing

Onze studio is vlak bij Amsterdam Centraal. Vanaf het stationsplein ben je binnen vier minuten op ons adres.

Loop richting het Damrak en sla rechtsaf de Hasselaerssteeg in. Steek de Nieuwendijk over en loop de Nieuwezijds Armsteeg in. Je vindt onze studio op nummer 4. Loop gerust naar binnen.