Kosten tattoo verwijderen

Natuurlijk hopen we dat je je leven lang geniet van jouw tattoo. Heb je toch spijt van je tattoo of bevat deze namen die niet meer aan de orde zijn? Met de nieuwste lasertechniek verwijderen we bij Amsterdam Tattooing jouw ongewenste tatoeage al vanaf € 50,- per behandeling.

 

  • Veilige methode
  • Effectief resultaat
  • Oplichten huidige tattoo
  • Optie tot cover-up tattoo
  • Minimale pijn

Maak een afspraak in onze tattooshop in Amsterdam voor het laten laseren van jouw tatoeage. We helpen je graag om de tattoo te verwijderen waar jij niet meer blij mee bent.

Bel: 020 620 6932 info@amsterdam-tattooing.com

Prijsbepaling tatoeage verwijderen

Iedere tattoo is anders, zo ook de kosten voor het verwijderen van een tatoeage. We laseren al vanaf € 50,- per behandeling. Om de definitieve prijs vast te kunnen stellen, kijken we naar onderstaande factoren:

  • Het formaat van de tattoo
  • De kleur
  • Het type inkt dat gebruikt is
  • Je huidtype

Je kunt ervoor kiezen om de tatoeage met meerdere behandelingen definitief te laten verwijderen. Ook is er de optie oplichten. We verlichten je bestaande tattoo om hier vervolgens een cover-up over te plaatsen. Een cover-up is een nieuwe tatoeage over een oude tattoo plaatsen, zodat deze niet meer zichtbaar is.

Hoeveel laserbehandelingen heb je nodig?

Met een laserbehandeling versplinteren we de donkere kleurstof in minuscule kleine stukjes. Tijdens het helingsproces wordt een deel afgestoten, terwijl je eigen celmetabolisme een ander deel opruimt. Om de tattoo volledig te laten verwijderen, zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld is een tatoeage na zes tot acht behandelingen niet meer zichtbaar. Er zijn echter ook tatoeages die na twee behandelingen al volledig weg zijn. Afhankelijk van de hoeveelheid ingebracht pigment, de korrelgrootte van het pigment en je huidtype, kunnen we inschatten hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Maak een afspraak in onze tattooshop in Amsterdam

Laat je informeren in onze shop over het laten verwijderen van een tattoo. Maak een afspraak via 020 620 6932 of mail naar info@amsterdam-tattooing.com. Benieuwd hoe een laserbehandeling in zijn werk gaat? Lees meer over een tattoo verwijderen of bekijk onderstaand filmpje.