Grafische tattoo

Een grafische tattoo is een tattoo met een of meerdere grafische vormen. Een grafische vorm kan een dier zijn, maar bijvoorbeeld ook een portret, bloem, hart of strik. Er zijn eindeloze mogelijkheden met grafische tattoos. Bij Amsterdam Tattooing worden alle grafische tattoos met een vaste hand zeer nauwkeurig gezet en tot in de puntjes afgewerkt.

Een grafische tattoo laten zetten bij Amsterdam Tattooing betekent:

  • Deskundig advies
  • Ruime ervaring met grafische tattoos
  • Tot in de puntjes afgewerkt
  • In hartje Amsterdam: vlakbij Centraal Station

 

Voorbeelden van een grafische tattoo

 

 

 

Unieke grafische tattoo

De ervaren tattoo artiesten vertalen jouw verhaal of wens gemakkelijk naar een unieke grafische tattoo. Maar je mag natuurlijk ook voorbeelden meenemen, graag zelfs. De artiesten geven altijd een unieke twist aan de tattoo, zodat deze persoonlijk is. Je kiest of je de tattoo in het zwart wilt of bijvoorbeeld met meerdere kleuren laat inkleuren. Een tattoo is een permanente versiering van je lichaam, dus doen wij er alles aan om jouw grafische droomtattoo te zetten!

 

 

 

Grote en kleine grafische tattoos

Hoewel tattoos met grafische vormen over het algemeen wat groter zijn, kun je ook voor een kleine tattoo met een grafische vorm kiezen. De kleinere tattoos zijn populair bij vrouwen en dan vooral op de onderarm of in de nek. De plekken waar we de grote grafische tattoos vaak zetten zijn de armen, benen of rug.

 

 

 

Grafische tattoo laten zetten?

De tattoo artiesten van Amsterdam Tattooing hebben een vaste hand en ruime ervaring met het zetten van grafische tattoos. Ieder verhaal en iedere betekenis of wens is voor onze artiesten weer een mooie uitdaging. Bel 020 620 6932 om jouw wensen te bespreken en een afspraak te maken bij onze tattooshop in hartje Amsterdam.