Permanente make-up wenkbrauwen Amsterdam

Bij ons kan je nu ook terecht voor permanente make-up wenkbrauwen! Met permanente make-up, of PMU, zie je er dagelijks goed verzorgd uit, zonder dat je uren voor de spiegel hoeft te staan.

 

Alleen op afspraak

We nemen graag de tijd voor iedere klant en daarom werken we op afspraak. Zo voorkomen we dat je uren moet wachten voordat je aan de beurt bent. Je kan op vrijdagen tussen 11:00 en 19:00 uur terecht voor permanente make-up. Maak van tevoren een afspraak via 020 620 6932, info@amsterdam-tattooing.com of via Facebook in een privébericht.

 

Bel: 020 620 6932 info@amsterdam-tattooing.com

Sa Baran pmu artieste

PMU wenkbrauwen laten zetten in Amsterdam

Permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen geeft je gezicht weer een sprekende uitstraling. Wenkbrauwen zijn namelijk belangrijk voor je uiterlijk. Permanente make-up is ideaal voor mensen met lichtgekleurde wenkbrauwen of voor mensen die geen wenkbrauwen meer hebben door ziekte bijvoorbeeld. Onze ervaren specialiste kan jou dan weer de oude vorm van je wenkbrauwen teruggeven.

 

Prijs permanente make-up

Wij hanteren een vaste prijs van € 350,- voor permanente make-up. Bij deze prijs zitten de controle en een eventuele nabehandeling na 4 à 6 weken inbegrepen.

 

De behandeling

De behandeling bestaat uit één sessie van 2 uur en een eventuele nabehandeling na 4 tot 6 weken. Hoe de behandeling in zijn werk gaat is afhankelijk van de techniek die wordt gebruikt. Iedere huid is anders en daarom is ook niet alle permanente make-up geschikt voor iedereen. Onze PMU artieste bekijkt eerst goed je huidtype en beoordeelt dan wat voor jou de beste optie is.

 

PMU technieken

Er zijn verschillende technieken voor permanente make-up voor wenkbrauwen. We lichten de nieuwste technieken hieronder toe.

 

  • Microwheel
  • Hairstrokes (microblading)
  • Ombré powder brows

Micro wheel techniek

De micro wheel techniek is anno 2019 de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een micro wheel. Dit is een apparaatje heeft een wieltje waar kleine mesjes aanzitten. De PMU specialist brengt met hiermee heel gelijkmatig een oppervlakkige pigmentatie aan. Dit creëert een prachtig schaduweffect.

PMU micro wheel techniek

Hairstrokes of microblading

Microblading is een veelgebruikte techniek waarbij de permanente make-up specialist met een heel fijn mesje hairstrokes in de wenkbrauwen pigmenteert. Deze hairstrokes komen in de bovenst laag van de huid. Het resultaat is een set natuurlijke wenkbrauwen.

 

Ombré powder brows

Ombré brows, powder brows of ombré powder brows zijn wenkbrauwen waarbij een zachte schaduw onder de wenkbrauw wordt aangebracht. In de meeste gevallen gebruikt de PMU artiest een speciale dunne naald, ook wel een nano-naald genoemd. Deze naald is 0,25 mm dik en hiermee wordt machinaal een prachtige schaduw gezet, zonder dat de huid beschadigd raakt. Powder brows worden vaak machinaal gezet met de nano-naald, maar het is ook mogelijk om deze met de micro wheel techniek te laten zetten.

 

Permanente make-up wenkbrauwen behandeling

 

Sa Baran - PMU artiest

Onze PMU artieste

Alle technieken vereisen veel ervaring van de specialist die de permanente make-up aanbrengt. Daarom werken wij met een ervaren PMU specialiste die haar opleiding bij Ecuri heeft gevolgd. Ontmoet Sa Baran!

 

Sa Baran is een echte professional. Ze is gediplomeerd visagiste en PMU artieste met veel ervaring. Ze komt uit Turkije, maar werkt al jaren in Nederland. Sa beheerst alle nieuwe PMU technieken. Ook geeft ze regelmatig lessen en demonstraties bij Ecuri in Capelle aan den IJssel en in het buitenland.

 

Ecuri is de grondlegger van permanente make-up in Nederland sinds 1984 en wij - Amsterdam Tattooing & Bodypiercing - zijn een van de eerste tattoo- en piercingstudio’s van Amsterdam sinds 1986.

Interesse?

Neem contact op met Amsterdam Tattooing & Bodypiercing en maak direct een afspraak. Je kunt bij ons terecht voor permanente make-up op vrijdagen van 11:00 tot 19:00 uur.

 

Bel: 020 620 6932 info@amsterdam-tattooing.com

 

Veelgestelde vragen over PMU

Is permanente make-up echt permanent?

Het voordeel van PMU is dat het niet 100% permanent is. Een tatoeage blijf je je leven lang zien, maar permanente make-up wordt langzaam lichter, omdat het pigment wordt afgebroken door je lichaam. Afhankelijk van de techniek die is gebruikt, kan de pigmentatie tot wel 5 jaar mooi blijven.

 

Zijn er ook andere mogelijkheden voor PMU?

Het is ook mogelijk om PMU eyeliner of lipliner te laten zetten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

Hoe verzorg ik permanente make-up?

Na de behandeling kan de huid rondom je wenkbrauwen een beetje rood zijn. Je lichaam zal proberen om het ingebrachte pigment af te breken. De permanente make-up zal in de eerste paar weken een stuk lichter van kleur worden. Daarom kan je na 4 tot 6 weken terugkomen voor een nabehandeling. Het is erg belangrijk dat je je wenkbrauwen een week lang droog houdt na iedere behandeling. Je huid geneest namelijk het beste aan de lucht. Let er ook op dat je niet gaat krabben aan je wenkbrauwen, want zo kan je de huid openkrabben en genezen je wenkbrauwen minder snel.